Tervetuloa mukaan Vilkas-viikkoon!
Täytä lomake 15.11.2023 mennessä
 
Alkuvuonna 2024 vietetään taas tuttuun tapaan suosittua Vilkas-teemaviikkoa. Tänä vuonna Vilkas-viikolla matkataan makujen maailmaan – lapsia ja nuoria rohkaistaan kokeilemaan uusia makuja sekä ruokalajeja ja nauttimaan monipuolisesti kotimaisia kasviksia. Tänä vuonna Apetit ja Unilever ovat yhdistäneet voimansa ja laatineet yhteistyössä testattuja ja toimivia reseptejä ammattikeittiöiden tarpeisiin. Resepteissä on hyödynnetty kummankin toimijan helppokäyttöisiä tuotteita, jotka tuovat ruokalistalle vaihtelua ja uusia makuja helposti ja taloudellisesti.
 
Ilmoittaudu mukaan 15.11. mennessä
 
Täytä alla oleva lomake ja paina lopuksi lomakkeen alla olevaa TALLENNA-painiketta. Voit täyttää jo annosmääräarviosi niihin ruokiin, joista olet kiinnostunut, mutta ehdit tarkentaa arviotasi 1.12.2023 asti.
 
Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostiosoitteeseesi. Pääset palaamaan ilmoittamiisi tietoihin sähköpostiin liitetyn personoidun linkin kautta.

Ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi lähetetään personoitu kampanjalinkki, josta pääset tarkistamaan ja muokkaamaan osallistumistietojasi. Linkin lähetys saattaa kestää muutamia minuutteja, ja se saattaa mennä roskapostikansioon. Jos linkkiä ei tule, niin olethan yhteydessä Rosa Wahlmaniin, rosa(a)foodyallen.fi.
 
Arvio annosmääristä 1.12. mennessä
 
Mitä pääruokia tarjoilet Vilkas-viikolla 5 ja/tai tulevina viikkoina? Valitse pääruuista vähintään kolme ja arvioi annosmäärä. Antamasi arviot eri ruokien annosmääristä auttavat meitä ennakoimaan tarvittavien raaka-aineiden määrää. Voit muokata tietoja 1.12.2023 asti.
Huomaathan, että tällä lomakkeella antamasi annosmääräarvio ei ole lopullinen tuotetilaus, vaan toimii taustatietona meille ja muistilistana itsellesi.
 
Raaka-aineiden tilaus viimeistään 2 viikkoa ennen tarjoilua
 
Muista tilata Vilkas-viikon raaka-aineet 2024 omasta tukusta viimeistään 2 viikkoa ennen Vilkas-pääruokien tarjoamista. Kun ilmoittaudut tällä lomakkeella mukaan Vilkas-viikkoon, saat muistutuksen sähköpostiisi.
 
Materiaalipaketit 1.12. mennessä
 
Vilkas-viikko näkyy ruokasalisomisteissa, joissa Vilkas-serkku ystävineen seikkailee värikkääseen Maku maku -maahan. Materiaalipaketti sisältää: kaitaliinat (kolmella erilaisella kuvituksella) 70 x 25 cm (24 kpl), juliste (2 kpl) ja sähköisen reseptivihon. Yksi paketti riittää noin 100 hengelle. Tänä vuonna materiaalipaketissa on mukana myös koulujen diginäytöille sopivat materiaalit sekä selkeät infotekstit, joiden avulla teemaviikosta voi viestiä opettajille sekä oppilaiden koteihin. Voit tilata yhden tai useamman materiaalipaketin, ei yksittäisiä materiaaleja.
 
Vahvista materiaalipakettien määrä 1.12. mennessä alla olevalla lomakkeella.
 
Huom. Toimitamme materiaalipaketit erillään ruokatoimituksista.
 
 


 
* Pakolliset ilmoittautumistiedot
* keitetyt perunat
* riisi
* perunasose
Täytä vain viikon numero. Varsinainen Vilkas!-viikko on viikko 5.