Tervetuloa mukaan Vilkas-viikkoon!
Täytä 12.11.2021 mennessä

On taas tullut aika viettää kotimaisten, vastuullisesti tuotettujen kasvisten Vilkas-teemaviikkoa ja nauttia sen kunniaksi maukasta ja värikästä suomalaista ruokaa.
Apetit tarjoaa totuttuun tapaan oppilas- ja lounasravintoloiden keittiöille laatimiaan testattuja ja toimiviksi todettuja reseptejä. Niiden avulla on helppo toteuttaa herkullisia ja ravitsemuksellisesti oikeaoppisia ateriakokonaisuuksia teemaviikolla ja sen jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan 12.11.2021 mennessä 

Täytä alla oleva lomake ja paina lopuksi lomakkeen alla olevaa TALLENNA-painiketta. Voit täyttää jo annosmääräarviosi niihin ruokiin, joista olet kiinnostunut, mutta ehdit tarkentaa arviotasi 1.12. asti. 
Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostiosoitteeseesi. Pääset palaamaan ilmoittamiisi tietoihin sähköpostiin liitetyn personoidun linkin kautta.

Arvio annosmääristä 1.12. mennessä

Mitä pääruokia tarjoilet Vilkas-viikolla 5 ja/tai tulevina viikkoina? Valitse pääruuista vähintään kolme (3) ja arvioi annosmäärä. Antamasi arviot eri ruokien annosmääristä auttavat meitä ennakoimaan tarvittavien raaka-aineiden määrää. Voit muokata tietoja 1.12.2021 asti.
Huomaathan, että tällä lomakkeella antamasi annosmääräarvio ei ole lopullinen tuotetilaus, vaan toimii taustatietona meille ja muistilistana itsellesi. 
 
Raaka-aineiden tilaus viimeistään 2 viikkoa ennen tarjoilua
 
Muista tilata Vilkas-viikon raaka-aineet 2022 omasta tukusta viimeistään 2 viikkoa ennen Vilkas-pääruokien tarjoamista. Kun ilmoittaudut tällä lomakkeella mukaan Vilkas-viikkoon, saat muistutuksen meiliisi. 
 
Materiaalipaketit 1.12. mennessä

Vilkas-viikko näkyy ruokasalisomisteissa, joiden teemana on yhdessä ruokaileminen. Materiaalipaketti sisältää: kaitaliina 70x25 cm (24 kpl), juliste (2 kpl), reseptivihko (1 kpl) ja tilauslomake (1 kpl).  Yksi paketti riittää noin 100 hengelle. Voit tilata yhden tai useamman materiaalipaketin, ei yksittäisiä materiaaleja. 

Vahvista materiaalipakettien määrä 1.12. mennessä alla olevalla lomakkeella.
 
Huom. Toimitamme materiaalipaketit erillään ruokatoimituksista.

 
* Pakolliset ilmoittautumistiedot
Yksi paketti on noin 100 hengelle.
(*) perunaa
(*) peruna-pinaattisose
(*) perunasose
Täytä vain viikon numero. Varsinainen Vilkas!-viikko on viikko 5.